Facebook PageView eOfis Prestijli Toplantı Salonları | eOfis Blog

İş dünyasının en büyük avantajlarından birisi beyin fırtınası yaparak yenilikçi fikirler bulmaktır. İş sürecini hızlandırmak, görüşmelerinizi profesyonel bir seviyede yapmak ve rekabetçi bir firma olmak istiyorsanız toplantı odalarına dikkat etmeniz gerekir. Toplantı salonları, çalışanların fikir üretmeleri ve odaklanabilmeleri için oldukça önemlidir.


Toplantı Odasının Dizaynı


Geçmişte otel lobilerinde, kafelerde ya da benzer ortamlarda iş toplantıları yapmak oldukça normal karşılanıyordu ancak günümüzde durum bu şekilde değil. Kafe, otel lobisi, restoran gibi mekanlar profesyonelliğinizi zedeleyebilecek mekanlar arasında yer alıyor. Bu nedenle iş dışı mekanlar yerine özel olarak dizayn edilmiş bir toplantı salonunu tercih etmeniz çok daha yararlı olacaktır.


Potansiyel iş ortaklarınızla görüşme yapabileceğiniz, çalışanlarınız ile odaklanabileceğiniz bir toplantı salonu işinizi kolaylaştıracaktır ancak bu toplantı odasının doğru şekilde dizayn edilmiş olması önemlidir. Örneğin, ışık sistemi kötü ise misafirlerinizin size odaklanması oldukça zorlaşır ve toplantı verimsiz geçer. Benzer nedenlerle toplantı odasının ses yalıtımı da iyi olmalı ve dışarıdan gelebilecek olan gürültüleri engellemelidir.


Toplantı Salonunun Kiralama Seçenekleri


Toplantı süreniz işinizin konusuna, zaman sınırına ve önemine göre değişebilir. Eğitim ve workshop gibi girişimlerde toplantı salonlarını uzun süreler kullanmanız gerekirken, küçük görüşmeler için kısa zamanlı bir toplantı odasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sebeple toplantı salonlarının kullanım şartları sizin açınızdan büyük önem arz eder.


eOfis ise size esnek zamanlı kiralama metodu ile çeşitli kolaylıklar sağlar. Hiçbir depozito vermeden kiralayabileceğiniz prestijli toplantı salonlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. eOfis toplantı salonlarını saatlik, günlük ve haftalık olarak kiralayabilir, şirket imajınızı yükseltebilirsiniz.


Toplantı Salonunun Teknik Altyapısı


Toplantı odalarındaki en önemli hususlardan birisi teknik altyapıdır. Teknik altyapısı iyi olmayan toplantı odaları işlerinizin aksamasına sebep olabilir. Her noktadan rahatlıkla bağlanabileceğiniz bir Wi-Fi bağlantısı, tarayıcı, yazıcı, projeksiyon ve ses sistemi gibi altyapısal eklentiler bir toplantı salonunun ne kadar fonksiyonel olduğunu gösterir.


Toplantı Salonunun İkramları


Toplantı ve seminerler bazen oldukça uzun vakit alabilir. Bu durumda toplantı odasında size, çalışanlarınıza ve misafirlerinize sunulan çay ve kahve gibi ikramlıklar iş verimliliğini artırabilir. Kahve molası ile rahatlayan kişiler tekrardan toplantıya odaklanarak, üretkenliklerini artırabilirler.


Toplantı Salonunun Konumu


Toplantı salonlarında çalışanlarınızla ve misafirlerinizle doğrudan iletişim kurma şansını yakalarsınız. Ulaşımı kolay, merkezi konumlarda kiraladığınız toplantı odaları, şirketinizin çok daha güçlü bir konumda yer almasını sağlayabilir. eOfis, prestijli konumlarda bulunan 120’den fazla toplantı salonu ile size çeşitli avantajlar sunar.


Şirketler Neden eOfis Toplantı Salonunu Tercih Etmeli?


Kaliteli mobilyalarla ve yüksek teknoloji cihazlarla donatılmış bir toplantı salonu oluşturmak, sürekli toplantı yapmayan firmalar için oldukça yüksek maliyetli bir yatırım olabilir. eOfis toplantı salonları ise profesyonel bir şekilde tasarlanmış ve bir şirketin ihtiyaç duyabileceği tüm cihazlarla donatılmıştır. Saatlik, günlük ve haftalık olarak bu toplantı odalarını kiralayabilir, yüksek maliyetlerden kurtulabilirsiniz.


Toplantılarınızı yapmak için her an ofiste olmanıza gerek kalmaz. Toplantı yapmak istediğiniz misafirlerinizle ortak noktanız olan en yakın eOfis toplantı salonuna giderek görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu yaklaşım şirketinize ve size artı bir değer katacaktır.


Ofisinizde toplantılarınızı gerçekleştirirken yiyecek-içecek ve personel maliyetlerine katlanırsınız. eOfis toplantı salonları ise sizin için özel olarak temizlenir ve ücretsiz olarak kahve, çay gibi ikramlıklardan faydalanabilirsiniz. eOfis fırsatlarından yararlanmak ve misafirlerinizle profesyonel bir toplantı yapabilmek için depozito ödemeden rezervasyonunuzu yaptırabilir, prestijli toplantı salonlarından faydalanabilirsiniz. Böylelikle eOfis’in ayrıcalıklı servislerinden faydalanır, görüşmelerinizi çok daha profesyonel bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Bu Yazıyı Paylaşın

Teklif Formu
Teklif formunu göndererek; Aydınlatma Beyanı'nı ve
Açık Rıza Onayı'nı kabul etmiş sayılırsınız.
Teklif Al