Facebook PageView Serbest Çalışan Kurye İçin Sanal Ofis | eOfis Blog

Günümüzde pandeminin de yarattığı değişim sayesinde Türkiye’deki alışveriş alışkanlıkları online platformlara taşınmış durumda. Küresel salgının getirdiği şartlar sayesinde online alışveriş, geçtiğimiz yıllara oranla çok daha büyük bir talep görmeye başladı. Bu durumla birlikte e-ticaret sektörü beklenenin ötesinde bir gelişme kaydetti. Dolayısıyla freelancer olarak tabir edilen serbest çalışan sayısında da epey fazla artış oldu.


E-ticaret sektörünün gelişmesi sayesinde kendi işinin sahibi olmak isteyen, serbest iş tanımlarına göre çalışmak isteyenler birçok alanda istihdam şansına sahip oldular. Online alışverişin artması ile en çok iş yükü artan sektör ise kargo oldu. Talep patlamasına karşı yeterli kurye arzını yakalamak isteyen, günümüzün büyük e-ticaret platformları esnaf kurye iş modelini geliştirdiler.


Kendi işinin sahibi olmak isteyen kuryeler ise esnaf kurye iş modeline yöneldiler. Bu sektördeki yüksek kazanç faktörü ise sektörün hızlı bir şekilde gelişmesini ve popülerleşmesini sağladı. Fakat esnaf kuryelik modelini uygulamak isteyen kişilerin karşılaştıkları başlıca sorun şirket kurmak ve bir yasal adrese sahip olmak oldu.


Esnaf kurye iş modeline uyum sağlayan büyük şirketler, kendi şirketine sahip olmayan ve fatura kesemeyen kuryeleri sistemleri içerisine almadılar. Şahıs şirketi kurmak ve faturalarını düzenli olarak kesmek isteyen kuryelerin yardımına ise sanal ofis hizmeti koştu diyebiliriz. Kuryeleri ofis kurma maliyetinden kurtaran sanal ofis hizmeti, kuryelere yasal adres ve çeşitli fırsatlar sundu.


Kuryeler ise sanal ofis fırsatlarından yararlanarak gereksiz maliyetlerden ve zaman kaybından kurtularak kargo teslimatlarına, müşteri memnuniyetlerine odaklanabilirler. Peki, kuryelere özel sanal ofis nedir? Sanal ofislerin sunduğu yasal adres hizmeti, kuryelik yapanlara ne tür faydalar sağlar?


Esnaf Kurye Olmak için Şirket Şart!


Online alışveriş döneminde şirketlerin müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaya çalıştığı bir zamandayız. Müşteri memnuniyeti ise ürün ve hizmetlerin talebi karşılamasının yanı sıra başarılı bir kargo hizmeti sayesinde de artırılabiliyor. Kargo hizmetinin sorunsuz şekilde işlemesi, şirketlerin mevcut müşteri portföylerini ellerinde tutabilmeleri, hatta daha da genişletebilmeleri için şart diyebiliriz.


Şirketlerin başarılı bir kargo faaliyeti yürütebilmesi için oluşturulmuş olan esnaf kurye yapılandırılması içerisine girebilmeniz için ise bir şahıs şirketine ve resmi adrese sahip olmanız gerekiyor. Yapılan her teslimatın faturalandırılması, günümüzdeki tüm şirketlerin ortak şartları arasında yer alıyor. Bu kriterleri karşılamak için ise fiziki bir ofis açmak yerine sanal ofis hizmetlerinden faydalanmak kuryeler için oldukça avantajlı bir hal alıyor.


Büyük şirketlerin kargo sistemlerine dahil olabilmek için fiziksel bir ofise ihtiyacınız yok, bunun yerine bir şirket kurmak ve yasal adres sahibi olmak zorundasınız. Fatura kesebilmeniz için bir şirket sahibi olmanız ve yasal adres bulundurmanız gereken şartlar arasında. Kuryelere özel sanal ofis hizmeti sayesinde kuryeler yasal adres edinebiliyor ve ticari bir kimlik kazanabiliyorlar.


Esnaf kurye kapsamında çalışan kişiler serbest çalışan yani freelancer tanımında yer alıyor ve ay sonu geldiğinde teslimatını yaptığı her ürün için fatura kesebiliyor. Sanal ofis hizmetinin sunduğu yasal adres, posta ve çağrı yönlendirmesi gibi hizmetleri gereksiz ek masraflardan kurtularak edinen kuryeler, yasal adresleri üzerinden ek bir kazanç sağlayabilirler.


Esnaf kuryelerden biri olarak şirketinizi kurmak ve sanal ofis hizmetinin avantajlarından faydalanmak istiyorsanız eOfis sanal ofis hizmetinden yararlanabilirsiniz. Düşük maliyetlerle yasal adres sahibi olmanızı sağlayan eOfis sanal ofis hizmeti, aynı zamanda Türkiye’nin birçok noktasında yer alan fiziksel ofis alanlarının kullanım avantajlarını da size sağlıyor. Esnaf kurye olarak bütçenizi doğru yönetebilmek ve gereksiz masraflardan kurtulmak için eOfis sanal ofis hizmetlerine göz atabilirsiniz. 

Bu Yazıyı Paylaşın

Teklif Formu
Teklif formunu göndererek; Aydınlatma Beyanı'nı ve
Açık Rıza Onayı'nı kabul etmiş sayılırsınız.
Teklif Al