Facebook PageView Türkiye'nin Neresinde Olursanız Olun eOfis Yanınızda! | eOfis Blog

Prestijli Çalışma Alanları


eOfis güler yüzlü çalışanları, çağdaş teknolojik altyapısı ve profesyonel hizmeti ile size çeşitli fırsatlar sunarken aynı zamanda esnek ofis çözümlerini ayağınıza getirir. Başarıya ulaşmış olan firmalar, müşterilerinin ve potansiyel müşteri olabilecek kişi/kurumların üzerinde bir güven hissi oluşturmak isterler. Bununla birlikte kendi firmalarına da esneklik sağlayabilecek ve kurumsal bir görünüm verecek ofis çözümlerini tercih ederler.


Başarılı olan şirketlerin tercih ettiği prestijli çalışma alanlarını ise eOfis’te bulabilirsiniz. Günümüz iş hayatında önemli bir kriter olan ofis çalışma alanları, toplantı salonu ve etkinlik alanları ile işinize profesyonel bir kimlik kazandırabilirsiniz. Prestijli çalışma alanlarında yer alan teknolojik altyapı sayesinde sıfırdan ofis açma masraflarından kurtulabilir ve hızlı bir şekilde kurumsal çalışma hayatına atılabilirsiniz.


Türkiye’nin birden çok bölgesinde çeşitli projeler ve toplantılar yapan bir firmaysanız işiniz oldukça yoğun olabilir. eOfis’in üst düzey eğitimli, güler yüzlü ve işine tutkuyla bağlı Community Manager yani topluluk yöneticileri işinizde başarılı olabilmeniz için her an yardımınıza hazır. Yeni müşterilerinizi profesyonel şekilde karşılayan topluluk yöneticileri çeşitli ikramlarda bulunur ve toplantılarınızı sizin için organize ederek sizinle iletişim kurar.


Üstün Teknolojik Altyapı


eOfis, Türkiye çapındaki en geniş ofis ağına sahip olmasının yanı sıra şirketinize en iyi olanakları sunmak için de sürekli kendisini geliştirmektedir. Hazır ofis, sanal ofis ve paylaşımlı ofis hizmetlerinde en kaliteli ofis çözümlerini sunmak amacıyla kendisini geliştiren eOfis, Türkiye’nin her konumundaki ofisinde yüksek standartlarda internet altyapısı ve ofis gereçlerini kullanımınıza sunar. Teknik destek yaklaşımı sayesinde prestijli çalışma alanlarını kullanırken teknoloji alanında asla sorun yaşamazsınız.


Şirketler için potansiyel müşterilerini nasıl karşıladıkları oldukça önemli bir husustur. Müşterinizi, kurumsal kimliğinize yakışır bir şekilde karşılamanız yapacağınız görüşmeleri doğrudan etkileyebilir. eOfis sayesinde potansiyel müşterilerinizi profesyonel şekilde dizayn edilmiş lounge alanlarında ağırlayabilir, toplantılarınızı ise prestijli toplantı salonlarında gerçekleştirebilirsiniz.


Esnek Ofis Çözümleri


eOfis üyesi olmak şirketinizin esnek ofis çözümlerinden faydalanmasına olanak sağlar. Türkiye’deki 13 il ve 53 konumda bulunan tüm hazır ofis, paylaşımlı ofis ve toplantı salonlarından faydalanabilirsiniz. Şirketiniz bu sayede çok daha geniş bir coğrafi alanda stratejik avantaj sağlayabilir, ayrıca ek ofis masraflarına katlanmamış olur.


Uzun süreli taahhütlere, altyapı yatırımlarına gerek kalmadan eOfis sayesinde hizmet alanınızı genişletebilirsiniz. 1 ay veya çok daha uzun süreler rahatlıkla eOfis fırsatlarından faydalanabilmeniz mümkün. Bunlara ek olarak hiç üye olmadan, depozito vermeden toplantı salonlarını saatlik, haftalık yada aylık olarak kiralayabilir, şirketinizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.


Çalışma alanına ihtiyaç duyan yeni bir girişim ya da kurumsal bir şirket iseniz eOfis fırsatlarından yararlanarak şirketinizin esnek ofis çözümlerinden faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Profesyonel sekreterlik hizmeti, çağrı karşılama ve aktarma hizmeti sayesinde kurumsal kimliğinizi oluşturabilirsiniz. Prestijli yasal adresiniz sayesinde ise sektörünüzde fark yaratabilir, yeni potansiyel müşterilerinize çok daha rahat ulaşabilirsiniz.


eOfis Kimler Tarafından Kullanılabilir?


eOfis, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren birçok firmaya ve freelance çalışan bireylere yönelik esnek ofis çözümleri sunmaktadır. Genç bir girişimci, yazılım şirketi olan bir yönetici veya freelance çalışan bir doktor olmanız fark etmeksizin çalışma alanlarına, toplantı salonlarına, yasal adrese ve etkinlik alanlarına olan ihtiyacınızı eOfis ile karşılayabilirsiniz. eOfis’ i kullanmaya başlayın ve esnek çözümlerle sektörünüzde fark yaratın! 

Bu Yazıyı Paylaşın

Teklif Formu
Teklif formunu göndererek; Aydınlatma Beyanı'nı ve
Açık Rıza Onayı'nı kabul etmiş sayılırsınız.
Teklif Al